Tilaus- ja sopimusehdot

KÄYTTÖEHDOT

Kotia LKV Pirkanmaa Oy pidättää oikeudet toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Verkkokurssien hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina (sisältävät arvonlisäveroa 24%).

Verkkokurssin käyttöoikeus on voimassa kuusi kuukautta sen tilauksesta tai niin pitkään kun tilaaja on suorittanut LKV-kokeen hyväksytysti.

TILAAMINEN

Verkkokurssin tilaus astuu voimaan ostohetkellä. Maksu tapahtuu verkkokaupan kassatoiminnon kautta. Tilauksen tehtyä olet hyväksynyt nämä käyttöehdot ja kurssin hinnan. Ostosta lähetetään kuitti sähköpostitse tilaushetkellä annettuun sähköpostiin. Tilauksen tehtyä saat erillisen viestin kurssiin pääsystä.

MAKSAMINEN

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

IMMATERIAALIOIKEUDET

Verkkokurssien sisältämien materiaalien omistusoikeus kuuluu Kotia LKV Pirkanmaa Oy:lle. Verkkokurssien sisältämän materiaalin oikeudet kuuluvat edellä mainitulle. Materiaalin tai sen osien jakelu ja osittainen kopiointi muuhun kuin lain sallimaan yksityiseen käyttöön ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa on korvaus- ja rangaistusvastuun uhalla kielletty.

VIRHEET JA VÄÄRINKÄYTÖKSET

Verkkokurssin myyjällä on oikeus poistaa käyttäjätili, mikäli ostotilanteessa on hyödynnetty verkkomaksujen teknisiä virheitä tai ostoprosessissa on hyödynnetty alennuskuponkeja väärin perustein

TOIMITUS JA PALAUTUS

Tuotteella ei ole palautusoikeutta. Virheellisestä tuotteesta tai ongelmatilanteista on oltava yhteydessä osoitteeseen info@kotialkv.fi

Verkkokurssin myyjän yhteystiedot

Kotia LKV Pirkanmaa Oy
Katuosoite: Siirtolapuutarhankatu 22 A9
Postiosoite: 33900 Tampere
Y-tunnus: 3128728-6
Puh. 040 764 2423